Hirdetés

Szünetmentes a PC Power & Cooling műhelyéből

Az OCZ Technology Group egyik tagja, a PC Power & Cooling – amely leginkább kiváló minőségű tápegységeiről nevezetes – bemutatta első szünetmentes tápegységét, a Pro-Source 1500VA-t. Az eszköz a gyártó saját tápegységeivel és az OCZ által készítettekkel is kompatibilis, de a többivel is jó eséllyel együttműködik, mivel valódi szinuszjelet bocsát ki magából, így nem zavarja meg az aktív PFC áramkörök működését.

Pro-Source 1500VA

A Pro-Source 1500VA körülbelül tíz percnyi időt képes áthidalni átlagos terhelés esetén, amit a gyártó 600 wattban szabott meg. Erről a három beépített, 12 V-os és 7 Ah kapacitású, cserélhető akkumulátor gondoskodik. Az előlapon elhelyezett kijelző és a mellékelt szoftver egyaránt tájékoztatást nyújt a bemenő, illetve kimenő feszültségek értékéről és frekvenciájáról, az akkumulátorok töltöttségi állapotáról, a hátralévő akkumulátoros időtartamról, az egység terheltségéről, valamint hőmérsékletéről.

A Microsoft Windows XP és Vista, Netware, illetve Linux operációs rendszerekkel egyaránt használható szoftver áramszünet esetén képes riasztást küldeni a számítógépnek és a felhasználónak szöveges üzenetben vagy e-mailben is, amire az USB portot vagy az Ethernet csatlakozót használhatja. A PC Power & Cooling egyelőre nem hozta nyilvánosságra a Pro-Source 1500VA árát, de a közleményben megemlítik, hogy a hasonló képességű szünetmentes tápegységeknél 40%-kal fogják olcsóbban kínálni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OCZ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés