Hirdetés

Szóljon Bluetoothon az ének!

A zenehallgatást és az internetes (VoIP) telefonálást lényegesen kényelmesebbé, kötetlenebbé varázsolhatja a multimédiás és hálózati megoldásokra szakosodott tajvani X-Micro napokban bejelentett Bluetooth Stereo Media Phone Kitje. A gyártó egy csomagban biztosít vevőt és egy USB-s adókészüléket, így a vezeték nélküli hangátviteli rendszer nyújtotta előnyök minden modern számítógéppel kihasználhatóvá válnak.

Az X-Micro megoldása az összes népszerű VoIP-programmal kompatibilis, így használhatósága nem kötött a napjainkban egyre népszerűbb Skype-hoz, melyhez mind több cég kínál dedikált headsetet vagy valamilyen telefonkészüléket. A bluetoothos fülhallgató mindemellett mobiltelefonokkal is összekapcsolható, és sztereó mivoltából fakadóan zenehallgatásra is kiválóan alkalmas lehet.

A 20 méteres körzetben használható X-Micro Stereo Media Phone Kitjének vevőjét egy lítium-polimer akkumulátor látja el árammal, a gyártó szerint a teljesen feltöltött áramforrás kapacitása maximum 6 órányi zenehallgatásra, 8 órányi telefonálásra és 80 órán át tartó készenléti üzemmódra elegendő. A készülék a számítógép USB portján keresztül tölti fel magát.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés