Hirdetés

Szellős változatot kapott a Cougar MG140

Az új modellen rácsra cserélték az áttetsző előlapot.

A Cougar bemutatta egy, már piacon lévő gépházának legújabb változatát, az MG140 RGB alapjaira épülő MG140 Air RGB-t. A 420 x 205 x 410 mm kiterjedésű, üresen 5,45 kg tömegű eszköz specifikációit tekintve megegyezik a még áttetsző üveg előlappal szerelt eredeti modellel, a különbséget mindössze ennek rácsra cserélése jelenti.


[+]

A sötétített üveg oldallappal rendelkező MG140 Air RGB nevéből is sejthető módon kapott némi színes fényforrást, ezek azonban nem a ház részét képezik, hanem a hátsó, 120 mm átmérőjű, illetve a két, előlap mögé szerelt, 140 milliméteres ventilátor keretébe kerültek beépítésre.


[+]

A a légkavarókhoz tartozik egy hatcsatornás ARGB kontroller is, amelynek segítségével alaplapunk szoftverével vezérelhetjük a fényeket, a három extra csatlakozónak köszönhetően pedig plusz eszközöket is köthetünk a vezérlőre. A ház további két felső, 120 vagy 140 milliméteres ventilátor beépítésére kínál lehetőséget, illetve szükség esetén az előlapi egységek helyére maximum 280 mm hosszú radiátort is beszerelhetünk.


[+]

A ház beltere Mini-ITX vagy microATX méretű alaplapok fogadására képes, míg grafikus kártyából 350, processzorhűtőből és tápegységből pedig 160 milliméteres példányokat szerelhetünk be. Meghajtóhelyből a két manapság leginkább elterjedt formátumot kapjuk és összesen hat adattároló számára van hely az alsó kamrában és az alaplaptálcán, 4:2 arányban a 2,5 hüvelykes darabok javára.

Az USB 3.0 és 2.0, valamint különálló 3,5 milliméteres jack kivezetésekkel ellátott Cougar MG140 Air RGB piacra kerülésével kapcsolatos információk egyelőre nem ismertek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés