Hirdetés

Számítógépasztal lapjába integrált gépház a Lian Litől

Nem egy alkotás született már olyan moddingtémában, ahol magába az asztallapba építették látványos vagy láthatatlan módon egy PC alkatrészeit, de egyik gyártó sem harapott rá még erre olyan szinten, hogy sorozatgyártásba, azaz boltok polcáról leemelhető terméket készítsen ezek mintájára. Legfeljebb egyedi megrendelésre, a megfelelő pénzösszegért cserébe juthattunk hozzá hasonló termékhez a kisebb manufaktúrákból.


[+]

Aki ilyenre vágyott volna, annak jó hír, hogy már nem kell sokáig várni, a minden extrém megoldásra kapható Lian Li a nemsokára megrendezésre kerülő CeBIT-en jelenti be az eddig csak koncepcióként emlegetett DK01 jelzésű asztalházat, mely a hajlított piros lábakat leszámítva többnyire alumíniumból készült, a tetejére pedig masszív,edzett füstüveg került, hogy a csodás belső se maradjon rejtve a kíváncsi szemek elől.


[+]

A 800 x 795 x 600 milliméteres méretekkel rendelkező, fekete és ezüst színű asztal brutális mennyiségű, azaz nem kevesebb mint 14 darab 2,5/3,5 colos tárolót képes elnyelni, alaplapokból legfeljebb E-ATX jöhet szóba, a VGA-k pedig 280 és 410 milliméter között nyújtózkodhatnak attól függően, hogy mennyi tárolót pakoltunk be. A CPU-hűtő 180 milliméter magas lehet, míg szellőzésről hét darab 120 milliméteres ventilátor gondoskodik, de ez utóbbiakat adott esetben vízhűtések radiátoraira lehet cserélni: 240/360 milliméteres darabokból akár kettőt is be lehet építeni.


[+]

A gyártó gondoskodott a könnyű szerelhetőségről (az egész gép fiókszerűen kihúzható) és kábelek ízléses elvezetési lehetőségéről is, így az asztal hátuljával párhuzamosan egy második rekesz húzódik, ahova akár egy hosszabbítót is elrejthetünk, így nem csak a csatlakozó perifériák (hangszórók, monitorok stb) jelkábeleit, hanem tápkábeleit is elrejthetjük itt. Emellett az előlapi I/O csatlakozások (4 darab USB 3.0-s aljzat, 3,5 mm-es jack aljzatok) sem maradtak le róla, bár ezeket érdemes körültekintően igénybe venni, a játék hevében ugyanis könnyen áldozatul eshetnek az ezekbe illesztett eszközök csatlakozói - vagy maga az eszköz (pl. pendrive).


[+]

Sajnos a gyártó árat egyelőre nem árult el, ezt az információt a március 10-én kezdődő eseményre tartogatják.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés