Hirdetés

Straight Core vezeték nélküli kültéri egységek

Power over Ethernet technológia régóta szabványosított (IEEE 802.3af), segítségével megoldható a kisfogyasztású Ethernet eszközök táplálása magán a CAT5 kábelen keresztül. A Straight Core cég GWP-217VE és GWP-116VE típusú termékei olyan vezeték nélküli, kültéri megoldások, melyek a PoE képességre alapoznak. Az egység áramellátása a szabvány szerinti CAT5 kábelen keresztül lehetséges, melyet a jel továbbításához mindenképpen ki kell építeni. A kábel biztosítja az internetelérést és a tápellátást, a beérkező jeleket az eszközökben elhelyezett 5 portos PoE injektor választja szét, és kapcsolja a megfelelő helyre.


Straight Core GWP-217VE

A Straight Core GWP-217VE és GWP-116VE eszközök router és bridge funkcióval is rendelkeznek, valamint támogatják a NAT, a QoS, a PPtP, a PPPoE, az IPSec VPN, a port forwarding és a DHCP funkciókat. Mindkét eszköz ismeri a 802.11b/g szabványt, 14 dBi nyereségű Ppanel antennával rendelkeznek, amelyek helyzete a HDF funkció segítségével állítható be.


Straight Core GWP-116VE

A GWP-217VE és a GWP-116VE típusú termékek már kaphatóak Magyarországon is. Ajánlott bruttó fogyasztói áruk rendre 29 000 és 20 800 Forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés