Hirdetés

SteelSeries - játékosoknak tervezve

Magyarországra is megérkezett a SteelSeries játékosoknak szánt termékei közül két újabb, a SteelKeys 6G billentyűzet és a SteelPad QcK heavy egérpad.

A SteelKeys 6G-t a gyártó leírása szerint eredetileg az o2 Jam nevű játékhoz tervezték, de jól használható MMO és RTS játékokhoz, valamint egyes FPS címekhez is, mint amilyen a Quake 4 – a CS-zők számára ugyanakkor azt javasolja a készítő, hogy inkább várják ki előreláthatólag 2007 második negyedében megjelenő új modelljét. A SteelKeys 6G-t úgy tervezték, hogy strapabíró legyen, és akár nyolc billentyű egyidejű leütését is fel tudja dolgozni. Normál méretű gombjai közül mindegyik megvan szürke változatban is a csomagban, így a felhasználó tetszése szerint cserélgetheti őket, vizuálisan kiemelve az adott játékban gyakran használt billentyűket. A klaviatúra PS2 portra csatlakoztatható, de USB-adaptert is adnak hozzá. Mérete 445 x 185 x 30 mm; csuklótámasza levehető. Ajánlott kiskereskedelmi ára 27 480 forint.

Szintén kapható már a SteelPad QcK heavy egérpad is. Ez a modell nemcsak 450 x 400 mm-es alapterületével számít nagynak, hanem 6 mm-es vastagságával is kilóg a sorból. A textil felületű, csúszásmentes habgumi alsórésszel bíró padot elsősorban olyan helyzetekben ajánlják, amikor – például LAN-partikon – rossz minőségű, egyenetlen asztallapokon kell precízen irányítani az egeret. Másrészt a vastag, rugalmas anyag a csuklónak is kellemes támaszt ad, így sok egérhasználatot igénylő munkához is jó választás lehet. A SteelPad QcK heavy kiskereskedelmi ára 7080 forint.

Azóta történt

  • Játékos billentyűzetek

    Két, kimondottan játékra tervezett billentyűzetet, a Steelkeys 6G-t és a Razer Tarantulát teszteltük.

Előzmények

Hirdetés