Hirdetés

A mobilitásra helyezik a hangsúlyt a Lenovo Go termékek

A sort egy egérrel és egy külső akkumulátorral kezdték, de később hangeszközök is várhatók.

A Lenovo új almárkát indít Lenovo Go néven, amelybe – nevéhez híven – olyan termékek tartoznak majd, amik megkönnyítik az út közben történő munkavégzést.

Az első két egér valamilyen szinten összeillik, hiszen egy 20 000 mAh kapacitású powerbankról és egy vezeték nélküli egérről van szó. Előbbi két USB Type-C és egy Type-A csatlakozóval rendelkezik, kapacitásának, illetve 65 wattos kimeneti teljesítményének köszönhetően pedig akár notebookok töltésére is használhatjuk. A powerbank másik fontos tulajdonsága, hogy Qi töltésre is képes, és itt jön képbe a Go vezeték nélküli egér, ami szintén támogatja az említett szabványt, vagyis vezeték nélkül nem csak (Bluetooth kapcsolaton keresztül) használni, de tölteni is tudjuk a perifériát.

A powerbank és az egér a jövő hónapban kerül majd piacra 90, illetve 60 dolláros áron, de a tervek – és a fenti promóciós videó – szerint a paletta később tovább bővül, méghozzá egy szintén vezeték nélküli, zajszűrős headsettel és egy beépített mikrofonnal is rendelkező külső hangszóróval.

Előzmények

Hirdetés