Hirdetés

Megfizethető gaming headset az SPC Gear égisze alatt

A gyártó VIRO szériája bővült egy új taggal, ami durván a 15 000 forintos árszintre érkezik.

A SilentiumPC játékos almárkájaként működő SPC Gear bemutatta a VIRO Infra névre keresztelt gaming headsetjét, ami a kategória belépőszintjén kínál egy viszonylag visszafogott dizájnú alternatívát a potenciális vásárlók számára.


[+]

A periféria 50 mm-es sugárzói a szokásos frekvenciaválasz-tartományban, azaz 20 és 20 000 Hz közt operálnak 98 dB-es hangnyomás és 16 ohmos impedancia kíséretében. A kényelem megőrzésének érdekében az alumínium fejpántra némi szivacsot applikáltak a tervezők, amit műbőrrel vontak be, a fülpárnákat pedig lélegző szövetbe burkolták.


[+]

A környezeti zajokat megszűrő, -55 dB-es érzékenységű ás 2,2 kiloohmos impedanciájú mikrofon leválasztható, miközben a kezelőszerveket tömörítő modulnak otthont adó kábel végén fityegő 3,5 mm-es jack csatlakozónak köszönhetően az újdonság nem csupán számítógépekkel (legyen az PC vagy Mac), hanem különféle konzolokkal, netán mobiltelefonunkkal/tabletünkkel is összepárosítható.

A 256 grammos, zárt fejhallgatóért 38 eurót kérnek a pénztárnál, míg a garancia időtartama 2 év. Zárójelben még hozzátennénk, hogy a termék dobozából egy 1,5 méter hosszúságú jack splitter ugyancsak előkerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés