Hirdetés

Sony LCD tévék 240 Hz-es képfrissítéssel

Két új tévét jelentett be a Sony. A Bravia családhoz tartozó, Full HD felbontású LCD kijelzővel rendelkező készülékek mind a játékosok, mind a filmrajongók igényeit képesek kielégíteni. Mindkét típust felvértezték Motionflow technológiával, ami az átlagos LCD tévékhez képest megnégyszerezett, 240 Hz-es képfrissítésével kristálytiszta és részletgazdag képet biztosít.

A KDL-52XBR7 modell 52 hüvelykes képátlóval és 1080p felbontással büszkélkedhet, dinamikus kontrasztja 80 000:1 az Advanced Contrast Enhancer (ACE) technológiának köszönhetően. Digitális jelfeldolgozó processzora minden bejövő jelet képes 1080p felbontásúra átalakítani. Bemenetekből nincs hiány, négy HDCP-kompatibilis HDMI (1080/60 24p), két komponens (1080/60p), egy PC (1080/60p) és egy Ethernet (RJ-45) csatlakozó áll rendelkezésre.

KDL-52XBR7
KDL-52XBR7 [+]

A KLV-40ZX1M modell 40 hüvelykes képátlóval és 1080p felbontással rendelkezik, de amivel igazán felkelti a figyelmet, az a mindössze 9,9 mm-es vastagság. LED-es háttérvilágítása kivételesen jó színeket és kontrasztot biztosít. Szintén képes a beérkező jeleket 1080p felbontásúra átalakítani. Egy HDMI bemenettel rendelkezik, de kompatibilis a Wireless Link kiegészítővel, amivel HD formátumú anyagokat képes fogadni például egy Blu-ray lejátszótól.

KDL-52XBR7
KLV-40ZX1M [+]

Mindkét tévéhez rendelhető lesz választható kiegészítőként a már most elérhető Internet Video Link, valamint a még idén megjelenő DVD Link, Wireless Link és Input Link modul. Digital Media Port (DMP) kompatibilisek, így Walkman, iPod és más DMP-vel rendelkező lejátszó is csatlakoztatható hozzájuk. Képesek megjeleníteni digitális formában tárolt képeinket, és meghallgathatjuk kedvenc zenéinket is.

Szállításuk decemberben kezdődik meg, árukról nem áll rendelkezésünkre információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés