Hirdetés

Nagyon gyors a Sonnet 1 TB-os hordozható SSD-je

A sebesség ára persze a Thunderbolt 3 interfész szükségessége, de a cég főleg az Apple gépek tulajdonosait célozza, ahol ez nem gond.

A Sonnet rendkívül gyors hordozható SSD-t mutatott be, amely 1 TB-os tárkapacitással rendelkezik, így sok adat fér majd rá. A 7,1 x 10,4 x 3,2 mm-es kiterjedésű újdonságnak azonban egyértelműen a Thunderbolt 3 interfész a különlegessége, ugyanis ennek hála a beépített NVMe meghajtó 40 Gbps-os információátviteli tempóval érhető el, így az adatátviteli sebesség akár 2600 MB/s is lehet.


[+]

A gumiborítású váz alapja alumíniumból készült, ami szükségtelenné teszi az aktív hűtést, a mellékelt kábel pedig fél méter hosszú.

A Sonnet, FUS-TB3-1TB típusjelzésű Fusion Thunderbolt 3 PCIe Flash Drive 1 TB-os verziója Mac és Windows gépekkel kompatibilis, értelemszerűen a Thunderbolt 3 interfész megléte alapkövetelmény. Sajnos az ár tekintetében már nem olyan vidám a történet, ugyanis 1000 dollárt kell majd otthagyni az adott üzletben, ha bárkinek megtetszene a fentebb részletezett újdonság.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés