Hirdetés

Öt terméken keresztül szemez a Thunderbolt 3-mal és az USB Type-C-vel a Sapphire

A Sapphire elsősorban grafikus kártyáiról ismert, de a megjelenítőkhöz való alternatív kapcsolódási lehetőségekben is otthonosan mozognak, hoztak is pár Thunderbolt 3, illetve USB Type-C interfészen működő újdonságot.


[+]

Az egyik friss termék a Sapphire USB-C 4-in-1 Travel Dock portreplikátor, ami kiterjeszti a vékony notebookok képességeit, legalábbis azokét, amelyekhez tud USB Type-C interfészen keresztül csatlakozni. Az újdonság egyik oldalán USB Type-C aljzat található, amelyen át tölthetővé válik akármilyen mobil eszköz, méghozzá 60 wattos határig, míg a másik oldalon egy USB 3.0, egy HDMI 1.4, egy D-Sub, valamint egy Gigabit Ethernet aljzat lelhető fel.


Sapphire USB-C 4-in-1 Travel Dock [+]

A következő páros a Sapphire Thunderbolt 3 to Dual HDMI Active, illetve SAPPHIRE Thunderbolt 3 to Dual DisplayPort Active, melyek akár két 4K-s felbontású monitort is meghajtanak 60 Hz-es frekvencián, vagyis ezekkel az eszközökkel megoldható, hogy ne kelljen Thunderboltot is támogató monitort beszerezni, ha kevésnek bizonyul az adott notebook megjelenítője.


[+]

Végezetül két darab egyportos megoldás is érkezik az USB Type-C interfészre. A HDMI adapter maximálisan 4096x2160 pixeles felbontást biztosít 60 Hz--es módban, míg a D-Sus csatlakozós verzió ugyanezt csak 1920x1200 pixelig tudja. Természetesen mindkét átalakítón van egy USB Type-C kimenet, amely 60 watt erejéig tölthet bármilyen kompatibilis mobil megoldást.


[+]

Ami az árakat illeti: a Sapphire USB-C 4-in-1 Travel Dock 79, a Sapphire Thunderbolt 3 to Dual HDMI Active 109, míg a DisplayPort variáns 119 dollárba kerül. A két egyportos átalakítóért egységesen 39 dollárt kell fizetni.

Azóta történt

Hirdetés