Hirdetés

Jasper Lake alapokon nyugszanak a Shuttle új barebone-jai

A ventilátorokat nélkülöző jövevényeket leginkább vékony kliensként, netán digitális tartalomszolgáltatásban történő felhasználásra tudja elképzelni a gyártó.

A Shuttle két 1,3 literes térfogatú, 24/7-es használatra alkalmas, passzív hűtésű minigépről lebbentette fel a fátylat, amelyek az XPC slim termékcsalád tagjait gyarapítják. Az XPC slim DL20N, illetve XPC slim DL20N6 elnevezésű masinák mindössze a központi egységüket illetően különböznek egymástól; az előbbi belsejében egy kétmagos, 2,9 GHz-ig skálázódó Intel Celeron N4505, az utóbbiban pedig egy négymagos, 3,3 GHz-es burst órajellel operáló Intel Pentium Silver N6005 processzor dolgozik, amihez legfeljebb 16 GB DDR4 memóriát társíthatunk.


[+]

Az aprócska, VESA furatokkal megspékelt házakban egy 2,5 hüvelykes keret áll rendelkezésre a klasszikus kivitelű adattárolók számára, de az alaplapokon egy M.2 2280-as és egy M.2 2230-as slot ugyancsak tiszteletét teszi. A hálózati kapcsolat gigabites Ethernet segítségével valósul meg, és egyéb kivezetések tekintetében egy HDMI 2.0b kimenetet, egy DisplayPort 1.4a-t, egy D-Sub csatolót, két USB 3.2 Gen2 Type-A, két USB 3.2 Gen 1 Type-A, továbbá két USB 2.0 aljzatot, két 3,5 mm-es jacket, egy kártyaolvasót, no meg két soros portot vehetünk lajstromba az elő- és hátlapon.

[+]

A márka DL10J típusának utódjaként értelmezhető páros 231, valamint 281 euróért kerül listázásra, és az újdonságokhoz szokás szerint több kiegészítő vásárolható utólag; a PS02-es állvány a vertikális üzembe helyezésre ad módot, a CXP01 nevű mütyürrel a bekapcsoló gombot vezethetjük ki, a WLN-M egy Wi-Fi/Bluetooth modul, 2,5 hüvelykes eszközünk helyére a WWN03-as LTE készletet építhetjük be, a PRM01 egy 2U magas, 19 hüvelykes rackmount rögzítés, míg az ahhoz való DIN sínes kitet DIR01-ként találhatjuk meg a vállalat kínálatában.

[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés