Hirdetés

Megfizethető minigéppel gyarapodott a GEEKOM portfóliója

A Jasper Lake alapokon nyugvó, két 4K-s kijelzőt meghajtó újdonság árába az eredeti Windows 11 licenc is belefért.

A GEEKOM egy újabb mini PC-t mutatott be, ami 11. generációs Intel processzorra épül, és a MiniAir 11 nevet kapta. A négymagos/négyszálas, 2,9 GHz-es Burst órajellel operáló Intel Celeron N5095 CPU-val szerelt masina alapból 8 GB SO-DIMM DDR4 memóriával és 256 GB-os M.2 SSD-vel érkezik, de igény esetén az előbbi mennyisége 32 GB-ig, az utóbbi kapacitása pedig 1 TB-ig növelhető. Az aktív hűtéssel ellátott vasról nem hiányzik a gigabites LAN, miközben a vezetékmentes hálózatra vágyóknak Wi-Fi 5/Bluetooth 4.0 modul áll a rendelkezésére.


[+]

A 112 mm széles, 34,2 mm magas és 117 mm mély készülékház frontján egy USB Type-C, meg egy USB 3.2 Gen2 Type-A kapu állomásozik a 3,5 mm-es kombójack társaságában, de hátul még egy USB Type-C és két USB 3.2 Gen1 Type-A konnektor, egy HDMI kimenet, illetve egy Mini DisplayPort található a fentebb említett RJ-45 interfészen kívül. Nem elhanyagolható részlet, hogy oldalt egy SD kártyaolvasó nyert elhelyezést, és a rendszer előre telepített Windows 11 Próval kerül értékesítésre, noha Linoxot, macOS-t, Android x86-ot vagy FydeOS-t is felrakhatunk rá. A tápellátás természetesen külső adapter segítségével valósul meg.


[+]

Az 1 éves garanciával megtámogatott, VESA felfogatással rögzíthető konfiguráció kedvezményes, 210 dolláros áron kosárba tehető, szállítása pedig tegnaptól (június 13.) vette kezdetét.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés