Hirdetés

500 hüvelykes kép óriási kontrasztarány mellett: ez a Sharp XV-Z30000 projektor

A Sharp bejelentette, hogy újabb nagy teljesítményű termékkel egészíti ki eddig is meglehetősen tekintélyes projektor hadseregét. A XV-Z30000-t egyértelműen otthoni mozizásra szánják a technikai specifikációk alapján.

Sharp XV-Z30000
Sharp XV-Z30000

A Full HD felbontás megteremtésére képes modell biztosítja a háromdimenziós tartalmak megjelenítését, amihez az aktív shutteres képalkotási technológiát használja. Módot ad a kétdimenziós anyagok térhatásúvá konvertálására és 8+2 (sport, animáció, fekete-fehér, mozi stb. + két felhasználói fiók) előre beprogramozott képi profillal bír, ami azért a vetítőknél nem tekinthető általános kényelmi funkciónak.

A két 1.4 HDMI mellett található rajta komponens, D-Sub, RS-232C és Ethernet csatlakozó, illetve a 3D szinkronjeladót is beépítették magába a projektorba. A DLP vetítő legnagyobb fényereje 1600 ANSI lumen, maximális valós kontrasztaránya állítólag 50 000:1, fogyasztása 380 watt körül alakul. A vállalat közleménye szerint a 7,3 kilogramm súlyú modell akár ötszáz hüvelykes kép kivetítésére is képes. Ez szép és jó, viszont az ára egészen húzós lesz, hiszen 5000 dollárt kell majd érte fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés