Hirdetés

IFA 2011: a Sharp bemutatta a világ legkeskenyebb, tévékhez készült hangfalait

A Sharp azok számára fejlesztette ki a HT-SL70 típusjelzésű 2.1 csatornás eszközt, akik nem kívánnak terjedelmes hangrendszert építeni a lakásukba, viszont nem elégedettek a tévé által kínált hangminőséggel. A hangsugárzók a mindössze 26 milliméteres vastagságukkal a világ legkeskenyebb megoldásainak számítanak a tévékhez készült hangfalak mezőnyében.

Sharp HT-SL70
Sharp HT-SL70

Egy egyszerűen felcsavarozható rögzítővel vízszintesen is felszerelhetőek a falra, vagy egy kis akril állvánnyal állítva is elhelyezhetőek. A HT-SL70 különlegessége a továbbfejlesztett rögzítőrendszer: a csomagban mellékelt kiegészítők segítségével a hangfalakat a 46 és 55 hüvelyk közötti televíziókhoz is hozzá lehet erősíteni. Az aktív mélynyomóval a tiszta fekete 2.1 hangrendszer 200 wattos összteljesítményre képes.

Minden be- és kimeneti csatlakozó a karcsúsított mélynyomó hátoldalán található, így az oda futó kábelek diszkréten elrejthetők. A hangfalakhoz HDMI vagy analóg hangkábelt használhatunk. A hangerőt mindkét esetben a tévé távirányítójával szabályozhatjuk, vagyis nincs szükség külön vezérlőegységre. A rendszer másik praktikus tulajdonsága, hogy a tévékészülék be- és kikapcsolásakor a hangfalak is automatikusan be- illetve kikapcsolnak. A vállalat közleménye szerint a termékért 500 dollárt kell fizetni, de található olyan webáruház, ahol fele ennyiért rendelhető elő.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés