Hirdetés

Tömzsi miditoronnyal erősít a Sharkoon

A Sharkoon bejelentette a Vaya jelzésű számítógépház debütálását. A teljesen feketére festett termék ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és négy darab 5,25, illetve öt 3,5 hüvelykes rekeszt kínál. Az utóbbi meghajtók közül négy a szokásoknak megfelelően rejtett fiókba helyezhető, továbbá a segédeszközök nélküli szerelhetőség is biztosított.

A 440 mm magas, 185 mm széles és 465 mm mély házban a hűvös légáramlatokat az elől elhelyezkedő 12 cm-es, vörös LED-del világító ventilátor biztosítja, de a jobb hűtés érdekében a felhasználó további három légkavarót helyezhet a termékbe. A tornyon az I/O panel elől kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0-s csatlakozóval rendelkezik. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, emellett a vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított nyílásokon keresztül.

A Sharkoon Vaya szállítása már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói ára pedig 25 euró, ami rendkívül pénztárcabarát árcédula.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés