Hirdetés

Két változatban kerül piacra az NZXT Tempest 410

Az NZXT bejelentette a Tempest 410 nevű házcsaládját, melyben két termék lesz elérhető. A teljesen feketére festett, 7,8 kg-os házak ATX vagy microATX méretű alaplapot fogadnak, és három darab 5,25, illetve nyolc 3,5 hüvelykes rekeszt kínálnak. Az utóbbi meghajtók a szokásoknak megfelelően rejtett fiókba helyezhetők.

NZXT Tempest 410 alap és Elite verzió NZXT Tempest 410 alap és Elite verzió
NZXT Tempest 410 alap és Elite verzió [+]

A 481 x 496 x 215 mm-es házakban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat az elöl található két darab, szintén 12 cm-es légkavaró szolgáltatja. Mindegyik egység 1200 fordulatot tesz meg percenként. A tornyokon az I/O panel elöl kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül három darab 2.0-s és egy 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, emellett a vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított nyílásokon keresztül.

A NZXT a termékek szállítását még a nyáron megkezdi. A Tempest 410 80 dollárért vihető majd haza, míg a plexi oldallappal felszerelt Elite jelzésű változatért 90 dollárt kell fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés