Hirdetés

Számítógépházzal bővül a Skiller széria

A Sharkoon játékosoknak szánt perifériái mellé érkezik az SGC1 miditoronycsalád, ablakos és ablak nélküli verzióban.

Új termékkel bővíti Skiller szériáját a Sharkoon: az egerek, billentyűzetek és más, játékosoknak szánt kiegészítők mellé most egy ház is felsorakozik, SGC1 néven. Az új, inkább az alsóbb kategóriába pozicionált modell ablakos és ablak nélküli verzióban is elérhető: előbbi 45, utóbbi pedig 40 eurós ajánlott áron. A külső borítás minden esetben fekete, de az ablakos verzióban a belső festés lehet kék, vörös, zöld vagy fekete is. Az előlap felső részén két USB 3.1-es kivezetéssel és hangkimenetekkel gazdálkodhatunk.


[+]

Az alapvető tulajdonságokat illetően a két SGC1 változat megegyezik, azaz egy 450 x 221 x 478 mm-es méretű házat kapunk, méghozzá ATX, illetve kisebb alaplapokhoz, hét bővítőkártyának elegendő hellyel és külön kamrával a tápegység számára. A VGA-k maximális hossza 400 mm, a CPU hűtő magassága pedig 165 mm lehet, míg tápegységből 240 mm hosszúságú ATX szabványú modellek közül választhatunk. Az optikai meghajtókkal rendelkezők számára jó hír, hogy a Sharkoon SGC1 két 5,25”-es helyet is kínál, amelyek közül az egyikbe 3,5”-es egységet is beépíthetünk. Belül az alaplapi tálca hátoldalán két dedikált 2,5”-es fiók található, míg a tápegység előtt két darab fiókba 2,5”-es vagy 3,5”-es meghajtókat telepíthetünk. Ha valakinek ez nem lenne elég, akkor az 5,25”-es tálcákba is szerelhetők 2,5”-es meghajtókat (kettőt-kettőt darab).


[+]

Az ablakos (az alacsony ár érdekében edzett üveg helyett akrilt használnak) és ablak nélküli verziók közötti különbség két helyen fedezhető fel: egyrészt a hűtésnél az előbbi oldalt nem, felül viszont rendelkezik két 14 vagy három 12 cm-es ventilátornak kialakított hellyel, míg az utóbbinál oldalra kerülhet két darab 12 cm-es légkavaró. Az előlap mögött 2x12 vagy 2x14, a hátoldalon 1x12 cm-es ventilátor helyezhető el, aki pedig vízhűtést használ, a ventilátoroknak megfelelő méretű radiátorokkal is dolgozhat, de ezek vastagsága (a ventilátorokkal együtt) elöl legfeljebb 59, felül 50 mm lehet. Minden légkavaró előtt kivehető porszűrők vannak, így biztosítva a portalan belsőt.

Természetesen az RGB világítás sem hiányozhat egy játékosoknak szánt eszközről, így az SGC1 esetében a gyárilag előre és hátra telepített egy-egy 12 cm-es ventilátor közül az utóbbi LED-es kiegészítéssel rendelkezik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés