Hirdetés

Membrános NKRO billentyűzet a Sharkoontól

Az N-key rollovert hatzónás, szegmentált RGB háttérvilágítás egészíti ki.

A 472 x 212 x 43 mm-es fizikai mérettel rendelkező (és majd' egy kilogrammos) tasztatúra a SKILLER SGK4 névre hallgat, és a fényorgona színeinek, illetve effektjeinek vezérlésére négy dedikált gomb segítségével nyílik lehetőségünk - de persze szoftveres állítgatásra is van mód az SGK4 applikáció keretein belül.


[+]

A vezérlőprogram révén makrózni is tudunk, és olyan dolgokat is állíthatunk, mint mondjuk a Windows billentyű viselkedése, vagy az USB port frissítési frekvenciája (egészen 1000 Hz-ig). Ha végeztünk a konfigurálással, a klaviatúra megjegyez mindent a négy játékos profil egyikében, melyekből akár újabbakat is létrehozhatunk - 256 kB fedélzeti memória szegődik szolgálatunkba. A multimédia kontroller a SKILLER gomb és a funkciógombok kombinált leütésével érhető el, de ha a funckiógombok helyett mást nyomunk le vele párban, akkor akár zárolhatjuk is a billentyűzetet, vagy éppen virtuálisan felcserélhetjük a WASD és kurzorgombokat.


[+]

A felhasználók kényelmének érdekében a Sharkoon mellékelt egy fix csuklótámaszt is, a számítógéphez kapcsolódásról pedig egy 1,8 méter hosszúságú, harisnyázott kábel gondoskodik, melynek végén aranyozott USB csatlakozó fityeg. Zárójelben jegyezzük meg, hogy a QWERTY-s és QWERTZ-es kiosztások mellett AZERTY is hozzáférhető.


[+]

A SKILLER SGK4-es már megvásárolható, az ajánlott fogyasztói ár 30 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés