Hirdetés

Shadow Warrior 2 játékot lehet nyerni a GeForce Experience-szel

50 000 dollár értékben sorsolnak ki kódokat a programba bejelentkezőknek.

Az NVIDIA GeForce Experience-et nem mindenki kedveli feltétlenül, de most számukra is egy csábító ajánlattal rukkolt elő a kaliforniai, főként videokártyáiról ismert vállalat.


[+]

Bizonyos feltételek teljesülése esetén ugyanis nyerhet a felhasználó egy Shadow Warrior 2 licenszet. A varsói székhelyű Flying Wild Hog legújabb FPS játéka tegnap jelent meg PC-re, és lelkes kritikákat kapott. Nem szokatlan lépés a gyártók részéról, hogy akcióikkal egy-egy terméket, szolgáltatást vagy programot népszerűsítsenek, így most is sokak számára adott a nyeremény esélye.


[+]

Mindehhez csak annyit kell tenni, hogy regisztrálni kell az NVIDIA honlapján, majd letölteni a GeForce Experience 3.0-ás verzióját. A feltelepített programot elindítva, majd bejelentkezve részt veszünk az akcióban, majd szurkolni, hogy nyerjünk is: sorsolással derül ki a boldog új tulajdonosok szerencsés kiléte. Ajánlott gyorsan cselekedni, mert arról nem rendelkezünk információval, mikor ér véget a promóció.

Mindenesetre a legrosszabb esetben is csak az történhet, hogy adunk egy esélyt a GeForce Experience-nek, amivel egyébként automatikusan letöltődő alkalmazásprofilok, a ShadowPlay néven játékmenetet videóra rögzítő szoftver, vagy képernyőkép készítési lehetőség is nyílik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés