Hirdetés

Most érdemes regisztrálni a GeForce Experience-re

Az NVIDIA pár hete jelentette be, hogy kvázi kötelezővé teszik a GeForce Experience szolgáltatás használatát, mivel az idei év végétől kezdve csak ilyen formában lehet majd hozzájutni minden GeForce driverhez. Ehhez fel kell telepíteni a GeForce Experience szolgáltatást, majd regisztrálni kell a programon belül, amely lényegében egy valós e-mail cím megadásával történhet.

A vállalat ezt a döntést úgy néz ki, hogy nem változtatja meg, viszont annak érdekében, hogy ez a váltás ne legyen olyan fájdalmas az NVIDIA százezer dollárnyi összértékű nyereménnyel buzdít a regisztráció mielőbbi elvégzésére.

A véletlenszerű sorsolásokkal futó akcióban minden eddig regisztrált és új felhasználó részt vehet. Többek között kisorsolásra kerül rengeteg Assassin’s Creed Syndicate és Call of Duty: Black Ops III játékkulcs, illetve egy titkos címhez is hozzá lehet majd jutni, de lehet nyerni GeForce GTX 980 Ti, GTX 960, vagy GTX 950 típusú VGA-kat, valamint Shield Anrdoit TV-t is. A nyeremények kiosztása folyamatos lesz, így a felhasználóknak annál nagyobb esélyük van nyerni, minél hamarabb kezdik el regisztrált formában használni a GeForce Experience szolgáltatást.

Az NVIDIA szerint a regisztrációt már csak azért is érdemes elvégezni, mert olyan játékok érkeznek az ünnepi szezonban, mint az Assassin’s Creed Syndicate, a Civilization Online, a Fallout 4, a Just Cause 3, a Monster Hunter Online, az Overwatch, a RollerCoaster Tycoon World, a StarCraft II: Legacy of the Void, a Star Wars: Battlefront, vagy éppen a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, és a vállalat mindegyikhez egy-egy új meghajtót tervez kiadni, amelyet a GeForce Experience programon belül be is lehet majd szerezni az adott játék megjelenésének napján. Azt persze meg kell jegyezni, hogy ezek a meghajtók idén még külön is letölthetők lesznek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés