Hirdetés

Scythe Easy Mobile Rack minimalista beépíthető dokkoló

Azok számára, akik hajlamosak több belső adattárolóval zsonglőrködni és gyakran cserélgetik ezeket, érdemes valamilyen dokkolási megoldás után nézni, mert a házban való turkálás, esetleg a kilógó kábelek nem igazán mondható elegáns megoldásoknak. A mobil rackek és dokkolók piacán igen nagy a választék, de a Scythe úgy gondolta, hogy a zsúfolt piac ellenére van keresnivalójuk ebben a szegmensben is.


[+]

A japán hűtőspecialista ezért bejelentette Easy Mobile Rack terméküket, amely egy 5,25”-es külső meghajtóhelyre építhető merevlemezkeret. Az egyszerű szerkezet fekete műanyagból készült, így a legtöbb ház előlapjához aránylag jól passzol. A könnyen működtethető mechanika csupán 3,5”-es merevlemezeket kezel, tehát sok más dokkolókkal szemben nem támogatja a 2,5”-es szabványú HDD/SSD meghajtókat.


[+]

Beszerelése egy optikai meghajtó installálásának „komplexitásával” vetekszik, a csomagban mellékelt nyolc csavar segítségével bármilyen házba stabilan rögzíthető. Természetesen menet közben is lehet cserélgetni az adattárolókat, vagyis ehhez a manőverhez nem szükséges a számítógép kikapcsolása. Mérete 148.,5 x 42,5 x 177 mm, tömege 180 gramm.


[+]

A Scythe a Easy Mobile Rackért cserébe csupán 8,25 eurót kér.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés