Hirdetés

Vezetékes és vezeték nélküli kivitelben is elérhető lesz a Roccat Kone Pro egere

A kétféle vezeték nélküli kapcsolatot kínáló verziót Air utótaggal különböztethetjük meg az alapmodelltől.

A Roccat bemutatta Kone Pro és a Bluetooth, illetve 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatokon használható Kone Pro Air egereit. A Kone Pro egy 1,8 méter hosszú, szövetborítású PhantomFlex kábel segítségével csatlakoztatható számítógépünkhöz, de ennek a komponensnek az USB Type-C csatlakozóban végződő verzióját a Kone Pro Air dobozában is megtalálhatjuk. Segítségével nem csak a gyorstöltés oldható meg (10 perc alatt 5 óra üzemidőre elegendő naftát tolhatunk a perifériába), de töltés közben használhatjuk is az egeret, így egy percre sem kell megszakítanunk a játékot holmi lemerült akkumulátor miatt.


[+]

A 66, illetve 75 grammos, 125,6 x 40 x 72 mm kiterjedésű cincogók részben áttetsző műanyag burkolatot és PTFE talpakat kaptak, felső részükön pedig – a Titan Wheel Pro névre keresztelt görgőt is beleértve – összesen 5 gombot számolhatunk meg. A fő gombok alatt a gyártó saját Titan optikai kapcsolói dolgoznak, amelyek például néhány billentyűzetben is megtalálható switchekhez hasonlóan fénysugárral, pontosabban annak megtörésével regisztrálják a lenyomás tényét, ennek köszönhetően pedig akár 100 millió klikkelést is kibírhatnak. A 19 000 DPI érzékenységű Owl-Eye optikai szenzor szintén a gyártó saját megoldása (bár alapját a PixArt PMW3370 adta), ám az érzékenységen és a 50 g-s gyorsulástűrésen felül nem sokat árult el róla a gyártó, így nem tudjuk, hogy pontosan mit változtattak rajta.


[+]

A fekete és fehér színben elérhető egerek természetesen nem maradtak RGB LED-ek nélkül, ezek fénye az áttetsző fő gomboknak köszönhetően egy átlagos RGB-s egérhez képest eltérő látványvilágot eredményez.

A Roccat Kone Pro és Pro Air május 16-tól lesz megvásárolható rendre 80, illetve 130 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés