Veletech blog: elkezdődött!

Pontosan tíz órakor, a mára hagyományossá vált „nagy berohanással” kezdődött az idei őszi PlayIT, melyen stábunk a külön (C jelzésű) Veletech csarnokkal van jelen. Azok, akik VIP vagy gyűjtői jegyet szereztek, már egy órával a start előtt bejöhettek, hogy megnézzék az idei érdekességeket, amiből rengeteg van.


[+]

Úgy néz ki, idén a szimulátor lesz a fő sláger. Vagy egy tucatnyit számoltunk meg belőlük; vannak látványos full-motion, nagyon precíz, két munkahengeres és egyszerűbb darabok is, sok helyen pedig Oculus Rift emeli a mulatság szintjét.


[+]

A virtuális verdák mellett valódi versenyautók is vannak itt, az Asusnál két versenykamion határozza meg a látképet, az egyik Kiss Norbi Európa-bajnoké. A Lenovónál Michelisz Norbi Hondája pózol, később vezetője is megjelenik majd.


[+]

Legalább ennyire látványosak azok az autók, amelyeket a Magyar Honvédség standján láttunk, egy Hummer H2 és egy páncélozott csapatszállító álldogál jelenleg békésen lőfegyverek, pirotechnikai robotok és rengeteg katona között.


[+]

Aztán vannak itt cosplayesek, csinos hoszteszlányok, rengeteg a kiállítási akcióban kínált játék és a játékos hardver, és most még a tömeg sem olyan vészes, tessék kijönni!

Azóta történt

Előzmények