Veletech blog: hangos és sokáig nem hagyja abba

A TDK mobil hangsugárzója, ami Life on Record A33 névre hallgat, tavaly mutatkozott be, és a jelek szerint a vállalat elégedett volt az értékesítési adatokkal, hiszen idén piacra léptek az utóddal. Az A34-et a Muzix Group a Veletechre is elhozta, ha pedig már a kezünk ügyébe akadt, ki is próbáltuk.

TDK Life on Record A34 Trek Max
TDK Life on Record A34 Trek Max [+]

A közepes méretű (23 x 10 x 5 cm-es) masina 1,3 kilogrammot nyom, aminek következtében még épp kényelmesen hordozható. Beépített akkumulátora 7 órányi folyamatos működésre elegendő energiát szolgáltat számára. A strapabíró borításnak köszönhetően a por nem árthat neki, és a fröccsenő vizet is kibírja, de azt azért már nem szereti, ha a víz alá tuszkolják. A hanganyagok lejátszására legegyszerűbben a Bluetooth vezeték nélküli technológia és NFC párosítás segítségével vehetjük rá, illetve emellett az AUX csatlakozón keresztül is csatlakoztathatunk hangforrást, ha van nálunk kábel.

A hangsugárzóba öt darab hangszórót építettek: a két hagyományos balos-jobbos mellett ugyanis került a frontfelület közepére egy aktív, a hátuljára pedig két passzív mélysugárzó is. A basszusok ennek tudatában is meglepően erőteljesen szólaltak meg, az élmény ilyen kategóriájú eszközöknél nem igazán megszokott. A maximális névleges kimeneti teljesítmény 15 watt, ez a próba során a tömött Veletech csarnokban is tökéletesen elégnek bizonyult.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TDK

Azóta történt

  • Sokkal gyorsabb lett a Bluetooth

    Megérkezett a Bluetooth 4.2, ami végre támogatja az IPv6 protokollt is. Jó hírekkel szolgálhatunk a Bluetooth LE kapcsolatra képes eszközök tulajdonosainak is.

  • Kultikus VHS kazettákat idéző gördeszkák

    Aki a 80-as, 90-es években már élt, annak biztos ismerősek lesznek a 5Boro mintái, amelyek az Agfa, a TDK, a Polaroid, a Schotch és a Fuji termékeit idézik.

Előzmények