Hirdetés

PUBG: Battlegrounds sorozatú holmik a Razer gondozásában

Egy már piacon lévő egér, egy mechanikus billentyűzet és egy headset köntöse élvezheti a közismert játék hivatalos licencét.

A napokban a Razer három új perifériát mutatott be, amelyeket a Krafrtonnal együttműködve készítettek el. Persze ez így nem teljesen igaz, hiszen nem arról van szó, hogy korábban soha nem látott hardverekkel gyarapodott a sziszegő cég kínálata, csupán néhány már kereskedelmi forgalomban kapható üdvöskéje kapott alternatív variánsokat, amik egy sokak által játszott FPS motívumival díszítve fekete/sárga színkombinációban feszítenek.


[+]

Az első ilyen eszköz az okkal népszerű, 58 grammot nyomó és vezetéket nélkülöző Viper V2 Pro egér PUBG: Battlegrounds Edition kivitele, ami a 210 eurós árát és a kültakaróját kivéve száz százalékig megegyezik a tavaly májusban megjelent "natúr" változatával. A termék vásárlói az egyedi kinézetű csúcspatkányhoz egy exkluzív (digitális) Razer Kalapot kapnak, amit az említett online lövöldében tehetnek karakterük fejére, bizonyosan magukra vonva ezzel egy-két kíváncsiskodó tekintetet.


[+]

A második újdonság az alumínium fedőlapos, hangelnyelő szivacsbetéttel kibélelt Razer Huntsman V2 - PUBG: Battlegrounds Edition billentyűzet, aminek alapverziójáról még 2021-es év szeptemberében híreztünk. A 8000 Hz-es USB frissítési rátát támogató, madzagos klaviatúra kettős fröccsöntésű ABS kupakokkal és csuklótámasszal érkezik, ám a prominens FPS mintáival kidekorált kiadása csak lineáris Optical Red optomechanikus kapcsolókkal, valamint US ANSI kiosztással érhető el. A 290 euróra árazott, limitált példányszámú bónusz billentyűsapkával értékesített tasztatúrához is jár egy játékbeli tárgy, ami ezúttal egy kígyós dzseki.


[+]

A harmadik, és egyben utolsó apparátus a 170 euróra taksált, 250 grammos Barracuda X - PUBG: Battlegrounds Edition gaming headset, amelynek "hétköznapi" kiszereléséről ugyancsak cikkeztünk már a múltban. A 20-tól 20 000 Hz-ig nyújtózó frekvenciaválasz-tartományban dolgozó, 40 mm-es TriForce sugárzókkal megfejelt konstrukció a 2,4 GHz-es rádión, illetve az 5.2-es Bluetooth interfészen kívül 3,5 mm-es jackkel is csatlakozhat a hangforráshoz, és 64 bites Windows 10 alól virtuális 7.1-es térhangzást szavatol leendő gazdáinak. A -42 dB-es érzékenységű, 10-től 10 000 Hz-ig terjedő hangokat kezelő (kardioid) mikrofon leválasztható, miközben memóriahabos fülpárnáin FlowKnit szövet feszül. A 96 dB-es hangnyomással rendelkező jószághoz szintén mellékelnek PUBG-ben viselhető ruhadarabokat, mégpedig egy cipőkkel kiegészített nadrágot.

A játékban beváltható digitális ruhadarabok
A játékban beváltható digitális ruhadarabok [+]

A triumvirátus tagjai már kosárba rakhatók a gyártó vagy a PUBG: Battlegrounds webshopjában (ami egyébként a Razer online boltjára mutat), de a RazerStore üzletekben vagy egyes viszonteladók raktárkészletén is fellelhetők.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés