Hirdetés

PUBG témájú mechanikus billentyűzeteket tervezett a Varmilo

A népszerű játék rajongóit szólítják meg új termékek, nem is akárhogyan.

Időről-időre találkozunk népszerű játékokra szabott beviteli eszközökkel, ahol célközönségnek a keményvonalas rajongókat tartják a gyártók.

A Varmilo egyedi klaviatúrákkal van jelen a piacon, és nem túl nagy meglepetésre meglovagolják a PlayerUnknown's Battlegrounds című játék népszerűségét, méghozzá egy viccesen komoly mechanikus billentyűzettel, ezen belül is ennek két verziójával.

A Varmilo VA87M Chicken Dinner
A Varmilo VA87M Chicken Dinner [+]

A TKL kivitelű opció Varmilo VA87M Chicken Dinner névvel kerül a boltokba, míg a numerikus részt is tartalmazó modell a VA108M Chicken Dinner jelzést viseli. A kínai székhelyű gyártó többszínű témájú dizájnt választott, továbbá a számgombok és bizonyos funkcióbillentyűk szokásos feliratainak helyére a játékban használatos piktogramok kerültek fel, míg a space felületén a győzelemről informáló szöveg található: "WINNER WINNER CHICKEN DINNER!".

A Varmilo VA108M Chicken Dinner
A Varmilo VA108M Chicken Dinner [+]

Árazást illetően a VA87M Chicken Dinner Silent Red Cherry MX kapcsolókkal 147 dollárba kerül, a Silver Cherry MX 140, míg a Brown Cherry MX és a Blue Cherry MX  variánsok 131 dollárért érhetők el. A Varmilo VA108M Chicken Dinner Silent Red Cherry MX kapcsolókkal 164 dolláros árral indít, a Silver Cherry MX 157, a Brown Cherry MX és a Blue Cherry MX változatokért pedig 149 dollárt kérnek el.

Azóta történt

Hirdetés