Hirdetés

Maceseknek alakította át Anansi és BlackWidow billentyűzeteit a Razer

A Razer beviteli eszközöket, a BlackWidow és Anansi billentyűzetet már régről ismerhetjük, nagy népszerűségnek örvendenek a mai napig a cég kínálatában. A gyártónak viszont úgy tűnik, nem elég a PC-sek megelégedése, a jelek szerint minden platformon szeretné megadni a játékosoknak a nekik megfelelő eszközt, így ezúttal a maceseket vették célba. Az Apple gépek az utóbbi években egyre jobban használhatók játékra, és ennek megfelelően egyre több játékot is portolnak rájuk, elég ha csak a Steam kínálatát nézzük, így logikus a Razer döntése, miszerint az említett billentyűzetek maces változatát is piacra dobják. A „hagyományoshoz” képest a legfőbb különbség, hogy természetesen nem Win gomb van rajtuk, hanem Command és Option, ráadásul a felső funkcióbillentyűs sorban is visszaköszönnek a jól ismert multimédiavezérlők, köztük a hangerő- és fényerőállítókkal és a lejátszókezelőkkel.

Razer BlackWidow: Mac Edition
Razer BlackWidow: Mac Edition [+]

A BlackWidow mechanikus gombokkal rendelkezik, 1 ms-os válaszideje van, valamint teljesen programozható a kiosztása és öt további személyre szabható billentyűvel is ellátták. Makrók is beállíthatók rájuk, amik akár menet közben is rögzíthetők. Az ára 80 dollár és euró lesz.

Razer BlackWidow Ultimate: Mac Edition
Razer BlackWidow Ultimate: Mac Edition [+]

Az előbbinek lesz egy Ultimate változata is, ami ötszintes megvilágítással is rendelkezik, valamint USB port, hang ki- és bemenet is kerül rá. Ennek megfelelően az ára is kicsit borsosabb lesz, 130 dollár vagy eurót kérnek érte.

Razer Anansi: Mac Edition
Razer Anansi: Mac Edition [+]

A harmadik pedig az Anansi: Mac Edition modell, aminek 16 millió színű háttérvilágításos, programozható Hyperesponse gombjai vannak. Ezekhez makrók is párosíthatóak, ahogy az öt plusz, egyénileg beállítható gombhoz is. A klaviatúrára, a szóköz alá, került még hét további módosítógomb is, amiket a hüvelykujj számára alakítottak ki. Az Anansiért 100 dollárt vagy eurót kell fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés