Hirdetés

A Razer szövet székére a sumérok is rábólintottak volna

A ráülés kérdésköre már jobban vitatható, mindenesetre az Iskur családfája bővült egy (pontosabban kettő) új taggal.

A Razer követte a noblechairs példáját, és bemutatta egy már jó ideje piacon lévő székének szövettel borított, némileg konszolidáltabb hatást keltő verzióját, ami az Iskur Fabric névre hallgat (a sumér mitológiában Iskur a holdisten és a termékenység istennőjének fia). Az új, sűrű szövésű, sötétszürke huzat ellenáll a kilöttyent folyadékoknak, olajoknak és egyéb szennyeződéseknek, alatta pedig a korábban alkalmazott, nagy sűrűségű szivacs párnázás bújik meg.


[+]

A 136 kilogrammos teherbírású ülőalkalmatosság alapvető specifikációi persze mit sem változtak; az acél és funérlemez vázat acél lábcsillag, Class 4-es gázlift, 139 fokig dönthető háttámla, állítható deréktámasz, acél nyelű, 4D-s karfák és 60 mm-es görgők egészítik ki. A csomaghoz mellékelnek egy memóriahabos fejpárnát is.


[+]

A köztünk járó "óriások" biztosan díjazzák a tényt, hogy a bútordarabból készül XL-es méretű, 180 kilogrammos felhasználókat is elbíró variáns, amely 15 százalékkal nagyobb az alapmodellnél. A már előrendelhető (és a hónap végén útjukra indítandó) termékek dobozain 550, illetve 650 eurós összeg szerepel majd, és a garancia mindkét esetben 3 éves időtartamra fog szólni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés