Hirdetés

Szövetbe burkolt MSI székek a macskák jóváhagyásával

A MAG CH130 X családfája gyarapodott két friss taggal, és az egyikük huzata igen strapabíró a brosúra szerint.

Az MSI két új, elsősorban játékosokat célzó, acélvázas forgószékkel bővítette portfólióját, amelyek a MAG CH130 I FABRIC és MAG CH130 I REPELTEK FABRIC neveket kapták. Az előbbi egy 150 kilogrammos teherbírású megoldás, aminek nagy sűrűségű hab párnázását gusztusos szürke, lélegző szövet borítja.

Balról jobbra: MSI MAG CH130 I FABRIC és CH130 I REPELTEK FABRIC
Balról jobbra: MSI MAG CH130 I FABRIC és CH130 I REPELTEK FABRIC [+]

A háttámla dőlésszögét 90 és 150 fok között állíthatjuk, de a szélein szénszálas bőrbetéteket hordó ülőfelületet is meg tudjuk dönteni 15 fokkal. A karfát két irányban lehet mozgatni, a gázlift Class 4-es, a szintén acél lábcsillagon pedig 60 mm-es poliuretán görgők figyelnek. A csomaghoz mellékelnek nyak- és derékpárnákat

A méret a lényeg
A méret a lényeg [+]

A MAG CH130I REPELTEK FABRIC ugyanazt a dizájnt követi, mint rokona, és a huzatán kívül csupán méret szempontjából tér el itt-ott néhány centiméterrel. A "REPELTEK" jelzőből könnyen kitalálható, hogy a kárpitozás víztaszító, ellenáll a kopásnak és a macskatulajok örömére a karcoknak, miközben a tisztítása gyerekjáték. Árakat nem közölt a gyártó, de mi 370-400 euró körüli összegekre leltünk a különféle külföldi webshopok előrendeléseit böngészve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés