Hirdetés

Ízléses wireless headsettel zárja az áprilist a Razer

Egy már piacon lévő modell ráncfelvarrott utódja jött, új mikrofonnal, javított zsanérokkal és jóval több energiatartalékkal.

A Razer lerántotta a leplet a BlackShark V2 Pro nevű gaming headsetének 2023-as, frissített kiadásáról, ami a sajtóanyag szerint az új, emberi beszéd kiemelésére hangolt HyperClear Super Wideband kardioid mikrofonnal jön, a korábbinál érezhetően jobb hangminőséget nyújtva kommunikáció során.


[+]

A 320 grammos periféria 50 mm-es, THX Spatial Audio térhangzást ígérő TriForce Titanium sugárzói a 12-től 28 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományban kompetensek, és 100 dBSPL hangnyomásukhoz 32 ohmos impedancia párosul.


[+]

Az izolációra törekvő, memóriahabos fülpárnákon lélegző szövet feszül, a vastagon párnázott fejpánt fémből van, míg az első bekezdésben említett, hangokat 100-tól 10 000 Hz-ig regisztráló mikrofon leválasztható, érzékenysége pedig -42 dB. A fejhallgató beépített FPS profilokkal jön, így a beállításainkat specifikus játékra, illetve műfajokra bontva egyaránt külön variálhatjuk.


[+]

A 2,4 GHz-es HyperSpeed rádión kívül 5.2-es Bluetooth-szal is kapcsolódhatunk a hangforráshoz (amelyek PC mellett lehetnek konzolok vagy Androidot/iOS-t futtató mobileszközök is), a kezelőszervek a két készülékházon oszlanak el és a legfeljebb 70 órás üzemidővel kecsegtető akkumulátor töltése USB Type-C/Type-A kábellel történik. A 2 éves garanciával megtámogatott, feketében és fehérben megvásárolható termék 230 eurós árcédulát kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés