Hirdetés

Razer Basilisk egér az FPS mániásoknak

Az új beviteli eszköz ismert szenzorral érkezik, de több pontján is személyre szabható.

Újabb egérrel bővítette portfólióját a Razer, melyet ezúttal kifejezetten az FPS játékok kedvelőinek ajánlanak. Az USB-n kapcsolódó újdonság a Basilisk névre hallgat és alapját ugyanaz a 16 000 dpi-s Razer 5G optikai érzékelő adja, mint ami a Razer DeathAdder Elite és Lancehead Tournament Edition modellekben található. Ennek fényében nem meglepő az 50 g-s gyorsulás és a 450 ips-es maximális sebesség sem.


[+]

A 124 milliméter hosszú, 75 milliméter széles és 43 milliméter magas, 107 grammos rágcsálóra összesen nyolc programozható gomb került, a két fő gomb alá pedig azokat a Razer kapcsolókat pakolták, melyek egyenként 50 millió lenyomást is elviselnek.


[+]

Az egér formáját jobbkezes felhasználókhoz igazították, oldalát pedig csúszásgátló betétekkel látták el. Természetesen nem hiányzik a Razer Chroma RGB világítás sem, de ami sokkal fontosabb, hogy az egér hasán lévő tárcsával beállítható a görgő ellenállása.


[+]

Szintén testreszabható a bal oldalon található kuplung, ami alapesetben a dpi-t csökkenti a nyomva tartás ideje alatt, de beprogramozható más funkcióra is. Amellett, hogy a kuplung cserélhető (kettő közül választhatjuk ki az ideális hosszúságút), akinek nem tetszik, vagy nem kívánja használni, az szabadon leszerelheti, helyét pedig a csomagban mellékelt gumibetéttel dugózhatja le.


[+]

Szoftver oldalról a Razer Synapse 3 (béta) jár az eszközhöz, ebből végrehajthatóak a programozással kapcsolatos dolgok, illetve a beállítások feltölthetők a felhőbe, valamint ugyanonnan le is tölthetjük őket, a beállítások pedig az egér belső memóriájában is eltárolhatók.


[+]

A Razer Basilisk első példányai szeptemberben érkeznek és a negyedik negyedév során világ minden táján elérhető lesz. Az ára 70 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés