Hirdetés

A Razer is beszállt az üveg egérpadok bizniszébe

A cég 45 x 40 cm-es újdonsága kétféle színben választható, és az alján a hasonszőrű megoldásokhoz képest újszerű a csúszásgátlás kivitelezése.

A Razer ráébredt arra, hogy a SkyPAD-nek nem igazán van említésre méltó konkurenciája az üvegből készült egérpadok szegmensében, ezért úgy döntött, hogy ezentúl képviseltetni fogja magát benne. Ennek a döntésnek a 450 mm széles, 400 mm mély, illetve 5 mm vastag Atlas lett az eredménye, ami feketében és fehérben egyaránt elérhető, jobb felső csücskét pedig egy diszkrét kígyós logó díszíti.


[+]

A rendkívül sima siklást ígérő, karcoknak ellenálló edzett üveg felületet 2 mikrométeres textúrázással látták el, és azt egy gumiágyra helyezték, hogy fixen tartsa a pozícióját az asztalon. A gyártó állítása szerint a lekerekített sarkakkal rendelkező alátétet "speciális" kezelésben részesítették, amely az üvegpadoktól megszokott, használat közbeni zajosságot csökkenti, plusz taszítja a port, s ha ez igaz, jó néhány eddigi tétovázót csábíthat próbára.

Bizonyíték a játékosoknak, hogy a Razer ezúttal tényleg fegyvert alkotott
Bizonyíték a játékosoknak, hogy a Razer ezúttal tényleg fegyvert alkotott [+]

A tisztítás természetesen egyszerűen, egy nedves törlőronggyal pillanatok alatt megejthető –  már amennyiben meglepjük magunkat a fő versenytárshoz árazott, 120 eurót kóstáló, egy éves garanciával megtámogatott holmival.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés