Hirdetés

Látszatra kicsi, de belül tágas a Raijintek új házcsaládja

A Raijintek bejelentette a STYX típusjelzésű számítógépházait, amelyek a relatíve kicsi méret ellenére tágas belsővel rendelkeznek. A fekete, ezüst, piros, kék, arany és zöld színezéssel érkező termékek Mini-ITX vagy microATX méretű alaplapot fogadnak, és három darab 3,5 hüvelykes rekeszt kínál, de ezeket kiváltva akár hat darab 2,5 hüvelykes meghajtó is beszerelhető. Ezek a fiókok természetesen rejtve vannak. Hagyományos 5,25 hüvelykes rekesz nincs, de a tervezők gondoltak az optikai meghajtókra, így a slim típusú egységeket azért be lehet majd szerelni.

A 325 mm magas, 210 mm széles és 360 mm mély házba 180 mm magas processzorhűtő és 280 mm széles VGA is beépíthető. A csomagnak része egy hátulra szerelt 12 cm-es ventilátor, de a felhasználó beszerelhet még három 12 cm-es szélgépet: egyet a ház aljába, kettőt a tetejére. Utóbbi csak akkor lehetséges, ha a vízhűtőről lemond a tulajdonos, mivel a maximum 240 mm-es radiátor is ide helyezhető.

Az I/O panel a ház tetején, felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.

A Raijintek STYX színtől függetlenül rendelhető ablakos vagy teli oldallappal. A vételárra ez nincs hatással, ugyanis mindegyik opció 90 euróba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés