Hirdetés

Olcsón kínál jó házat a Cooltek

A Cooltek bejelentette az X5 típusjelzésű számítógépházat, amely sallangmentes kialakítása mellett rendkívül olcsó lesz, így a belépőszintet célozza meg. A fekete színezéssel érkező termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és egy darab 5,25, kettő darab 3,5, illetve kettő 2,5 hüvelykes rekeszt kínál. A kisebbek természetesen rejtve vannak, illetve 3,5 hüvelykes helyekre átalakítóval kisebb adattárolók is szerelhetők.


[+]

A 423 mm magas, 200 mm széles és 440 mm mély házba a hűvös levegőt az elől elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor szállítja, amely még vörös LED-et is kapott. A szellőzés javítása érdekében az említett egységek mellé további két darab 12 cm-es szélgép helyezhető el a ház hátuljára és oldalára.

Az I/O panel a ház felső részén kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két 3.0-s és egy 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. A ház 37 cm-es VGA-kat és 15 cm-es processzorhűtőket is fogad, illetve utóbbi egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán.

A Cooltek X5 szállítása már megkezdődött, az ára pedig 30 euró lesz, ami kedvezőnek tekinthető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés