Hirdetés

Harcisast küld a házpiacra az Aerocool

Az Aerocool bejelentette a Battlehawk típusjelzésű számítógépházat, amely minden porcikájában a játékosokra hajt. A fekete és fehér színezéssel érkező termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és egy darab 5,25, négy darab 3,5, illetve kettő 2,5 hüvelykes rekeszt kínál. A kisebb fiókok egy 3,5 hüvelykes opciót leszámítva rejtve vannak, illetve 3,5 hüvelykes helyekre átalakítóval kisebb adattárolók is szerelhetők.

A 491 mm magas, 218 mm széles és 455 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat egy 12 cm-es elülső légkavaró biztosítja, amely piros vagy kék LED-et használhat. A szellőzés javítása érdekében az említett egységek mellé további egy darab 12 cm-es szélgép helyezhető el a ház elejére, illetve két 12 cm-es ventilátor szerelhető a tető alá.

Az I/O panel a ház tetején, felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik, amit kiegészít egy beépített kártyaolvasó. Utóbbi az alaplap belső USB 2.0-s aljzatára köthető, és SD, illetve microSD kártyákat kezel.

A ház méretesebb VGA-kat és processzorhűtőket is fogad, illetve utóbbi egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán. Természetesen a vízhűtő radiátora is elhelyezhető a terméken belül, méghozzá a tető alá.

A 4,5 kg-os, ablakos oldallappal rendelkező Aerocool Battlehawk forgalmazása hamarosan megkezdődik, amikor majd kiderül az árcédulája is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés