Hirdetés

Pokoli Radeon HD 6970-es VGA a PowerColortól

A PowerColor márkanevet birtokló TUL egy új, ám meglehetősen egyedi Radeon HD 6970 grafikus vezérlőt dobott a piacra Devil 13 névvel, ami ennek megfelelően piros és fekete színben pompázik. Ám nem a kártya színe az érdekes, hanem a hozzáadott érték, ami jelen esetben több területet érint. A legfontosabb, hogy a 880 MHz-es magórajel, valamint a GDDR5 szabványú memóriák effektív 5,5 GHz-es frekvenciája alapjáraton megfelel a referenciaparamétereknek, de a termék a hátoldalán – a kimenetek mellett – található egy Turbo gomb, melyet megnyomva az előbbi értékek azonnal 960 és 5700 MHz-re ugranak.


[+]

A felépítést érintntő változás, hogy a kártya 12 fázisú tápellátást és NEC Proadlizer kondenzátorokat kapott, valamint nem maradtak le a státuszjelző jelző LED-ek és a multiméteres feszültségmérési pontok sem. Tuningolt VGA révén a teljesen átdizájnolt és újratervezett hűtő alapkövetelmény. A Devil 13 esetébn két darab 92 mm-es ventilátor került a borda tetejére, amit négy darab 8 mm-es hőcső köt össze a GPU-t teljesen befedő réz talppal.


[+]

A 2 GB GDDR5 fedélzeti memóriával ellátott kártya hátoldalára két darab DVI, két DisplayPort, valamint egy HDMI kimenet került. A fekete-piros csomagban extraként egy 4 darabból álló Wiha Tools System 4 precíziós csavarhúzókészlet, valamint egy hatdarabos Wiha Stubby bitkészlet is található. A termék árával kapcsolatosan egyelőre nem szolgált információval a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés