Hirdetés

Plextor médialejátszó zsebméretben

Némi túlzással zsebben hordozhatóra zsugorította új médialejátszóját a Plextor, az eszköz teljesítményét azonban ez cseppet sem befolyásolja. A merevlemezes MediaX segítségével képeket, filmeket, zenéket játszhatunk le televíziónkon vagy hifi-tornyunkon, ráadásul mivel a készülék csupán 17,5 mm vastag, 78 x 132 mm alapterületű, és 228 grammot nyom a mérlegen, könnyedén magunkkal vihetjük bárhova.

A lejátszó–külső merevlemez kombináció ideális lehet nyaralás alkalmával készült fotóink, illetve videóink tárolására, cserélhető, színes borításának köszönhetően pedig divatszenvedélyünkről sem kell lemondanunk. A 2,5 hüvelykes, FAT32 vagy NTFS fájlrendszerre formázható SATA merevlemezt tartalmazó MediaX két kiszerelésben vásárolható meg: a PX-MPM160U 160, míg a PX-MPM320U 320 gigabájtos tárhelyet kínál.

Plextor PC-to-TV MediaX

Mindkét típus ismeri az MPEG-1/2/4, DivX, XviD, MP3, WAV és JPEG kódolásokat; állóképet legfeljebb 19,6 megapixel felbontásig tudnak megjeleníteni, videókat standard (max. 720x576 pixel) felbontásokban kezelnek, de a komponens kimeneten 720p HD felbontásra is fel tudják skálázni. Emellett kompozit, Scart videokimenetet, valamint digitális, illetve analóg audiokimenetet lehet igénybe venni. A készülék négy egyszerű lépésben üzemelhető be: először csatlakoztatni kell USB (2.0) porton keresztül a PC-re, majd drag and drop módszerrel feltölteni a tartalmakat, ezután rákötni a kívánt eszközre (tévé, hifi), és végül élvezhető az előadás. A MediaX mindkét változata június közepétől vásárolható meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés