Hirdetés

HDMI kimenetet is kapott a Freecom új médialejátszója

Továbbfejlesztett médialejátszóval bővíti kínálatát a Freecom. A Network MediaPlayer-450 WLAN a saját merevlemezén vagy a hozzákapcsolt USB-s adattáron lévő fájlok lejátszása mellett hálózati médiaadapterként is funkcionál, azaz PC-n, más hálózati tárolóegységen megosztott zene, kép és videó visszaadására ugyancsak képes, internetcsatlakozás esetén pedig online rádióadások vétele sem jelent számára nehézséget. Multimédiás jellegétől függetlenül egyszerű adattárként is használható, ez esetben FTP protokollon keresztül érhető el tartalma.

Az eszköz a Sigma Designs EM8621L dekóderchip köré épül, támogatja többféle konténerbe helyezett MPEG-1/2/4, DivX, XviD, WMV9 videók, valamint MP3, WMA, OGG és WAV hang lejátszását. A képjeleket kompozit, S-Video, komponens (max. 1080i) vagy HDMI (max. 1080p) kimeneten keresztül továbbítja, míg hang sztereó analóg vagy surround digitális (optikai, koaxiális) csatlakozón át távozik. A lejátszó kezelését képernyőmenü és távirányító teszi lehetővé; a hálózatra vezetékes (Fast Ethernet) vagy vezeték nélküli (802.11b/g) interfészen keresztül kapcsolódik.

A Network MediaPlayer-450 merevlemez nélkül, illetve 250, 500 vagy 1000 GB-os winchesterrel felszerelve vásárolható meg, ajánlott ára ennek függvényében rendre 209, 289, 349, illetve 549 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés