Hirdetés

PlayStation 2-vel Barbieországban

A Sony Computer Entertainment Europe ma bejelentette, hogy új, limitált szériás modellel egészíti ki a világ legsikeresebb konzoljátékcsaládját. Az Európában csaknem hat éve piacon lévő PlayStation 2 konzolok legújabb variánsa szemmel láthatóan egy meglehetősen szűk réteg számára készült; a vállalat marketingesei szerint az új külalak mindazonáltal olyan vásárlói körök tetszését nyeri majd meg, melyek eddig kevés érdeklődést mutattak a konzolok, illetve a konzoljátékok iránt.

Az új PS2 lényegében egyetlen szempontból újult meg jól bevált elődjeihez képest: a vállalat dizájnerei rózsaszínre festették az eddig jobbára fekete és sötétszürke színekben pompázó berendezést és annak főbb kiegészítőit. A limitált szériás Pink PlayStation 2 csomagjában ennek megfelelően nemcsak egy rózsaszín alapgép, hanem egy pár rózsaszín kontroller, valamint egy 8 MB-os memóriakártya is lapul.

Az először a héten kezdődő lipcsei Games Convention kiállításon bemutatkozó régi-új konzol november 8-án, napokkal a következő generációs PlayStation 3 hivatalos premierje előtt kerülhet a boltokba 160 eurós (napi árfolyamon számolva körülbelül 44 600 forintos) ajánlott végfelhasználói áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés