Hirdetés

Pioneer S-MM251 hordozható hangszórók notebookokhoz, saját DA konverterrel

A Pioneer továbbra is azon dolgozik, hogy feljavítsa a hordozható eszközök hangminőségét, ezek közül is főként a notebookokét. A most bejelentett S-MM251 is a notebookokba épített hangszórók leváltására szakosodott, noha egy kompakt méretű eszköztől többnyire nem várhatunk csodát. Ilyet a Pioneer sem ígér, de a könnyen hordozható eszközbe saját DAC került (ennek megfelelően USB-n keresztül csatlakozik a forráshoz, esetünkben a notebookhoz), ami a Pioneer szerint igazán jó hatással van az apróságok hangzásvilágára.


[+]

A két darab, kávéscsésze méretű hangfalban 4,5 cm-es alumínium hangszóró dolgoznak, aminek mély tartományán a portolt (vagy ha úgy tetszik bass-reflex) doboz próbál meg segíteni, de a 2x1,5 wattos teljesítmény minden bizonnyal nem fog falat bontani. A gyártó viszont a notebookokba épített hangszóróknál mindenképpen erőteljesebb mély- és középtartományt, továbbá torzításmentes hangzást ígér nagyobb hangerő mellett is.


[+]

A hordozhatóságot tovább egyszerűsíti, hogy külön tápegységre sincs szükség, az energiát szintén az USB aljzatból nyeri. Szabványos jack bemenet nincs rajta, így notebookon, PC-n vagy Mac-en kívül más eszközhöz nem használható, az említettekkel viszont Plug&Play módon működik együtt. A kezelőszervek, mint a némítás és a hangerőállító gombok az egyik hangszórón kaptak helyet egy kék LED társaságában, mely a bekapcsolt állapotról ad visszajelzést.


[+]

A 100 x 100 x 100 mm-es Pioneer S-MM251 ezüst (S-MM251-S) és fekete (S-MM251-K) színben lesz elérhető mintegy 90 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés