Hirdetés

Genius SP-900BT hordozható Bluetooth hangszóró és kihangosító

Ma már szinte mindenkinél van legalább egy, de akár több különböző mobil eszköz is, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy rengeteg gyártó próbálkozik az ezekhez kínált kiegészítőkből profitot kovácsolni. Úgy tűnik, a Genius is ezt a trendet szeretné meglovagolni Bluetooth kapcsolatra képes hangszórójával, amely a SP-900BT típusjelzést viseli.

A fekete-ezüst vagy almazöld-fehér színben elérhető hangszóró mindössze 2 wattos teljesítménnyel bír, az apró membrán méretéből adódóan pedig – a specifikáció szerint – a 200 Hz feletti hangok megszólaltatására képes. Beépített 700 mAh-s lítiumion akkumulátorának köszönhetően hálózati áramforrás hiányában is lehetőség nyílik némi zajkeltésre. A kapacitás körülbelül 3 órányi muzsikálást biztosít. Az akkumulátor töltése USB poton keresztül történik, így akár egy laptop is befogható az SP-900BT táplálására.

Bluetooth 3.0-s kompatibilitása lévén a legtöbb okostelefonnal, tablettel és médialejátszóval szót ért, de hátoldalán egy kiegészítő bemenet is található egy 3,5 mm-es jack aljzat formájában, így igény esetén vezetékes forrásról is meghajtható. Egy fedélzeti mikrofon is helyet kapott az eszközön, így például egy mobiltelefonhoz csatlakoztatva kihangosítóként is funkcionálhat, a hívás fogadása a kezelőszervek között sorakozó négy gomb egyikével lehetséges.


[+]

A Genius SP-900BT hordozható Bluetooth hangszóróért 50 dollárt kérnek, mely vételár egy szütyőt is magban foglal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés