Hirdetés

Elég furán néz ki a Pioneer hipszter "MP3" lejátszója

A nagy felbontású állományok lejátszását is biztosító XDP-30R rendelkezik beépített DAC rendszerrel.

A Pioneer már jó ideje meglátta a fantáziát a nagy tudású, hordozható audiolejátszókban, és egy újabb ilyen eszközzel lépnek színre. Az XDP-30R a megszokottnál kicsit zömökebb, kompaktabb, és emiatt egy kicsit torznak tűnik. 9,4 centiméteres magasságához 6,3 centiméteres szélesség, és másfél centiméteres vastagság társul, súlya 120 gramm, tehát továbbra sincs szó papírvékony, miniatűr masináról.

Pioneer XDP-30R
Pioneer XDP-30R

A masina 2,4 hüvelykes érintésérzékeny kijelzővel bír, 16 GB-os flashmemóriával látták el, és került rá két microSD kártyaolvasó is, amelyek bevetésével tovább bővíthető a kapacitás. Az integrált Wi-Fivel ellátott hordozható lejátszót az ESS által gyártott SABRE ES9018C2M típusú digitális analóg konverterrel szerelték fel és támogatja a Bluetooth technológia használatát is.

Pioneer XDP-30R
Pioneer XDP-30R [+]

Képes a nagy felbontású zenei állományok (DSD 5,6 MHz, WAV, FLAC 192 kHz/32 bit, AIFF) megszólaltatására is, és különféle online zenei adatbázisok, alkalmazások közvetlen elérése is biztosított. 1630 mAh akkumulátora 15 órányi folyamatos működésre elegendő energiával képes ellátni, ezt a gyártó által a fotók alapján tipikus hipszter kiegészítőnek szánt masinát, amely 350 dolláros áron vásárolható majd meg.

Pioneer XDP-30R
Pioneer XDP-30R [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés