Hirdetés

Pénztárcabarát HAF ház a Cooler Mastertől

A Cooler Master bemutatta a meglehetősen kedvelt HAF sorozat legújabb versenyzőjét, mely a 912 Plus jelzést viseli. A teljesen feketére festett, 8,45 kg-os termék ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és négy darab 5,25 illetve hat 3,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok a szokásoknak megfelelően rejtve vannak, továbbá az egyik 5,25 hüvelykes tok a mellékelt előlap segítségével 3,5 colosra alakítható.

A 480 mm magas, 230 mm széles és 496 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatok gyorsabb beáramlásáról az előlap mögött található 20 cm-es LED-es légkavaró gondoskodik. Az utóbbi megoldás lecserélhető két darab 12 cm-es szélgépre, továbbá felülre egy 20, illetve az oldallapra egy 12 vagy 14 cm-es ventilátor szerelhető. Az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval rendelkezik. A HAF sorozatnál megszokott extrák most is megtalálhatók, így a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez a gyártó biztosította a megfelelő kivágásokat. A vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított nyílásokon keresztül.

A Cooler Master 912 Plus ezen a héten kerül az európai üzletekbe, az árazása kicsivel 60 dollár fölött lesz, ami barátinak mondható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés