Hirdetés

Megújul az első Precision

A SilverStone bejelentette a nagy múltú Precision PS01 jelzésű házának új verzióját, mely PS01-E néven kerül a boltokba. A feketére festett torony 260 grammal könnyebb 7 kg-os elődjénél, és továbbra is várja a ATX vagy microATX méretű alaplapokat, melyek mellé kilenc darab 5,25 hüvelykes rekeszt kínál. A 3,5 colos meghajtók a beépítőkeretek segítségével helyezhetők el.

A 456 mm magas, 200 mm széles és 500 mm mély házból a felmelegedett levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor vezeti a szabadba, míg a hűvös légáramlatot az elől található szintén 12 cm-es, kék LED-del világító légkavaró biztosítja. Mindkét egység motorja 1200 fordulatra képes percenként, így alacsony zajszint mellett üzemelnek. Igény esetén felülre is szerelhető még egy 12 cm-es szélgép, ami tovább javítja a termék szellőzését. A toronyház előlapjának oldalán elhelyezkedő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két darab USB 2.0 és egy FireWire csatlakozóval szolgál, a tápegységet pedig alulra lehet beszerelni.

A SilverStone már szállítja a PS01-E-t, melynek van egy hagyományos és egy plexiablakos oldallappal árult változata. Mindkét megoldásért 70 eurót kell fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés