Hirdetés

Speciális házzal köszönti a Thermaltake a Fermit

A Thermaltake is szeretne hasznot húzni az új generációs GeForce-ok megjelenéséből, így bemutatták az Element V Nvidia Edition jelzésű házat, ami kifejezetten a GF100 lapkával szerelt kártyák hűtési igényeihez illeszkedik. A termék további előnye, hogy megfelelt az NVIDIA újonnan bevezetett, SLI-re vonatkozó tesztsorozatán, azaz tökéletesen lehűt kettő vagy akár három, egymás mellé szerelt GeForce GTX 470-es vagy 480-as grafikus vezérlőt. A vállalat ehhez egy belső légcsatornát alkalmaz, ami mögött egy ventilátor biztosítja a friss és hűvös légáramlatokat.

Az igényes kivitelű, zöld és fekete színben pompázó toronyház a tágas belsőnek köszönhetően ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és öt darab 5,25 colos rekeszt kínál, emellett a kisebb, 3,5, illetve 2,5 hüvelykes eszközökből akár kilenc is elhelyezhető a mellékelt beépítőkeretek segítségével. A 532 mm magas, 220 mm széles és 537 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es, és a felül található 20 cm-es, zöld LED-del rendelkező ventilátor távolítja el. A hűvös légáramlatok gyorsabb beáramlásáról az előlap mögött található két darab 12 cm-es, illetve az oldallapra szerelt 23 cm-es légkavaró gondoskodik. A felhasználó igény esetén beszerelhet még egy 20 cm-es szélgépet a fedőlap alá, ami természetesen tovább növeli a hatékonyságot. A 14,1 kg-os terméken az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül négy darab USB 2.0, illetve egy eSATA csatlakozóval rendelkezik.

A Thermaltake Element V Nvidia Edition áprilisban kerül az üzletekbe. Az áráról egyelőre még hallgat a gyártó, de ezek a speciális házak általában nem az olcsóságukról híresek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés