Hirdetés

Tévék mellé szánt kisméretű Bluetooth hangszóró a Panasonictól

Bár Bluetooth adatátviteli technológiára épülő tévézésre is használható fülhallgatók szép számmal vannak a piacon, a hasonló működési elvet alkalmazó hangszórók eddig nem sok vizet zavartak.

Panasonic SC-MC10
Panasonic SC-MC10

Ezen kíván változtatni a Panasonic a nyáron boltokba kerülő SC-MC10 névre hallgató termékkel. A kifejezetten televíziók mellé szánt eszköz úgy néz ki, mint egy ufó, és két színben, fekete és fehér változatban vásárolható majd meg. A tíz centiméter átmérőjű hangsugárzó négy centiméter magas, és az ilyen kialakítású termékekkel kapcsolatban szerzett tapasztalatok szerint csodás hangélményre azért nem kell számítani.

A jeladót csak be kell dugni a fülhallgató kimenetbe, és máris működésre kész a tíz méter hatótávolságú hangszóró. Az otthoni használat mellett beválhat szórakozóhelyeken, sportpubokban is (ha minden asztalra kerül egy), ahol a képernyőt, kivetítőt sokszor kiválóan látja az ember, viszont a hangot már nem nagyon hallja. Bár az elgondolás nem rossz, azért a sikerét nagyban befolyásolja majd az ára is, amiről eddig a gyártó nem szolgált hivatalos információval.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés