Hirdetés

Thunderbolt 3-as külső ház M.2-es SSD-khez

Az OWC legfrissebb termése kétszeresen helytakarékos megoldásra sikeredett.

Az OWC hamarosan piacra dob egy Thunderbolt 3 csatolót használó, eloxált alumíniumból készült külső SSD házat, ami az OWC Envoy Express elnevezést kapta, és M.2 2280-as formátumú meghajtók fogadására képes. Az eszköz 1553 MB/s-os adatátviteli sebességet tesz lehetővé, és úgy tűnik, hogy nincs felső határa a felhasználható háttértárolók kapacitásának.


(forrás: OWC) [+]

A csomag részeként kapunk egy műanyag tartót, amit eltávolítható ragasztóval rögzíthetünk fel például a laptopunk kijelzőjének hátuljára, hogy aztán az Envoy Expresst belecsúsztassuk, takarékoskodván a körülöttünk rendelkezésre álló hellyel. Ezután már csak a mellékelt, 26 cm-es Thunderbolt 3 kábel az egyetlen, amire szükségünk lesz, hiszen a géppel való kommunikáció, illetve az energiaellátás is ezen keresztül valósul meg.

Bár a gyártó általánosságban véve inkább az Apple piacra szokott fókuszálni, a 2 év garanciával érkező ketyere "mezei" PC-kkel is működik, és keresztplatformos használatra szintén nyílik mód a (külön megvásárolható) MacDrive szoftver segítségével. A termék várhatóan augusztus folyamán fog startolni, 80 dolláros árcédulát viselve dobozán, de az előrendelési akció keretében jelenleg 69 dollárért juthatunk hozzá az újdonsághoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OWC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés