Hirdetés

Pazar megszólalással kecsegtető soundbar Angliából

A 3.1 csatornás, nagy teljesítményű Orbitsound BAR A60 különálló nmélysugárzóval érkezik.

Sajnos már jó ideje nem Európa számít a szórakoztatóelektronikai iparág központjának, de azért még mindig akad néhány cég, amely az öreg kontinensről próbál sikereket elérni. Közéjük tartozik a brit Orbitsound is, amely nem túl meglepő módon alapvetően a drága, felső kategóriás hangeszközökre fókuszál.

Orbitsound BAR A60
Orbitsound BAR A60 [+]

A vállalat a közelmúltban mutatta be új hangprojektorát, a BAR A60 típusjelzésű terméket, amely abszolút illeszkedik a korábbi termékeik sorába. A 400 fontért (~143 000 forint) árult 3.1 csatornás, különálló, vezeték nélkül csatlakozó mélysugárzóval bíró rendszer maximális névleges kimeneti teljesítménye 300 watt. A hangprojektorba 5 hangszórót építettek, köztük két darab, saját fejlesztésű airSOUND technológiára épülő hangsugárzót, melyeket a készülék két szélén helyeztek el. Ez az eljárás – legalábbis az Orbitsound állítása szerint – a megszokottnál jóval gazdagabb, tisztább megszólalást eredményez.

Orbitsound BAR A60
Orbitsound BAR A60 [+]

A 3,5 mm analóg és optikai digitális audió csatlakozóval ellátott BAR A60 támogatja a Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli technológia használatát is. Állítólag képes együttműködni a tévék távirányítójával, így azok segítségével is csökkenthető közvetlenül a hangereje, de természetesen jár mellé egy saját, teljes értékű távvezérlő is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés