Hirdetés

A Yamaha megmutatja, milyen egy jó hangprojektor

A 16 darab, saját erősítővel rendelkező hangszóróval ellátott 7.1 csatornás YSP-2700 számos különféle kiegészítő szolgáltatást, például multi room támogatást kínál.

A Yamaha volt az egyik első cég a kétezres évek közepén, amely a hangprojektorok fejlesztésével-gyártásával kezdett foglalkozni, így a cég tekinthető a termékcsalád egyik "ősapjának". A vállalat azóta is komoly hangsúlyt fektet az ilyen modellekre, és bejelentette, hogy 2016 augusztusában egy új készülékkel bővíti kínálatát.

Yamaha YSP-2700
Yamaha YSP-2700 [+]

Az YSP-2700 abszolút a felső kategóriát képviseli, amelybe 16 darab, saját 2 wattos erősítővel ellátott hangszórót építettek, a rendszert pedig egy 75 wattos, vezeték nélkül csatlakozó mélysugárzó egészíti ki. A 7.1 csatornás készülék 10 darab előre programozott hangmóddal bír, és lehetővé teszi a Bluetooth valamint AirPlay vezeték nélküli technológiák használatát. Ellátták beépített Wi-Fivel, biztosítja különféle netes alkalmazások közvetlen elérését, és támogatja a MultiCast multi room funkciókat, azaz képes együttműködni a kompatibilis audioeszközökkel. Megkapta a cég saját fejlesztésű, IntellBeam akusztikai kalibrációs eljárását, amely a szoba, tér egy adott pontjára koncentrálja a lehető legjobb minőségű hangzást.

Yamaha YSP-2700
Yamaha YSP-2700 [+]

A négy HDMI csatlakozóval ellátott, YSP-2700 módot ad a nagy felbontású (192 kHz/24 bit FLAC, WAV, AIFF) zenei állományok lejátszását, és a Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio  térhatású hangformátumok sem okoznak neki problémát. A Yamaha új hangprojektora 1200 eurós, azaz közel 370 000 forintos áron kerül a boltok polcaira.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés